Siirry suoraan sisältöön
Löydä paras paikka juhlien vietolle

Juhlaravintolat

Suunnitteletko juhlia, mutta et halua huolehtia järjestelyistä yksin? Tältä sivulta löydät parhaat juhlaravintolat ja saat vinkkejä juhlamenun suunnitteluun.

Morsian juhlaravintolassa juhlimassa

Juhlaravintolat Suomessa

Olet juuri oikeassa paikassa, jos sinua kiinnostaa juhlaravintolat, niiden herkulliset tarjonnat tai millaista ohjelmaa voi olla tarjolla. Täällä kerromme sinulle, mistä kaikkialta hyviä juhlimiseen tarvittavia tiloja löytyy. Heti on tietysti sanottava, että niitä löytyy kaikkialta Suomesta. Ravintola on vaihtoehto juhlien järjestämiseen, jos kotona on pienet tilat tai haluaa päästä helpolla.

Esimerkiksi häät ravintolassa ei ole lainkaan huono idea. Hääpari ja parin vanhemmat saavat nauttia kaikessa rauhassa juhlasta sekä seurustella vieraiden kanssa. Tarjoilu toimii ja mahdolliset ohjelmanumerotkin onnistuvat juhla- tai ohjelmapalvelun kautta. Näin järjestettynä stressi pienenee ja tarjoilijat ravintolassa osaavat tehtävänsä rutiinilla. Jäljelle jää juhlasta nauttimisen ilo. Monesti hintakin on aivan kohtuullinen saatavaan palveluun nähden.

Juhlat ravintolassa

Usein pelätään, että juhlat ravintolassa eivät ole samalla tavoin läheinen juhla kuin niistä tulisi jollakin nuorisoseuratalolla tai vastaavassa paikassa. Vähän ravintolasta riippuen sinne saadaan luotua myös yhtä intiimi tunnelma.

Täältä sivulta löydät tarkempaa tietoa seuraavista asioista:

Nainen juhlii juhlaravintolassa

Juhlatarjoilut ravintolassa

Ravintola pystyy suosittelemaan ja tarjoamaan hyvin monipuolisen menun. Ruoka-aineallergikkojen tarvitse jäädä mistään paitsi, sillä juhlamenu suunnitellaan alusta alkaen kaikille sopivaksi. Menuehdotuksia on monenlaisia ja tietenkin eri hintaisia. Buffetteja on tarjolla moneen makuun. Niitä voidaan koostaa ihan perinteisistä suomalaisista menuista, mutta myös eksoottisempia makuja löytyy maailmalta.

Useassa paikassa voi saada myös nuorempaa väkeä kiinnostavaa street foodia tai kausimenuja, jolloin sen hetkiset ruoka-aineet ovat vahvasti edustettuina. Hyvin mielenkiintoinen on myös cocktailpalat, joita voi nauttia seisten ja niitäkin löytyy makeana ja suolaisena. Kakku kruunaa kahvipöydän eli siihen kannattaa panostaa valinnassaan, jolloin jokainen todellakin saa jotakin. Menuja voidaan myös räätälöidä asiakkaan halujen mukaisesti.

Faq

Usein kysytyt kysymykset

Hinnoitteluun vaikuttavat monet seikat. Ensinnäkin se, paljonko vieraita tulee sekä toisekseen, millaista tarjoilua on ajateltu tilaisuudessa olevan. Lopullinen summa riippuu myös siitä, kuinka paljon halutaan oheisohjelmaa.

Suositut juhlaravintolat ovat jatkuvasti hyvin täyteen buukattuja. Jos haluaa järjestää juhlat ravintolassa, on kysyttävä hyvissä ajoin etukäteen tilan täyttöastetta. Joihinkin paikkoihin saattaa olla jopa vuoden jono.

Juhlaravintolalla on erilaisia menuja, mutta niitä voi yhdistellä tai menusta jättää jotakin pois. Se ei yleensä ole ongelma ja siitä on hyvä keskustella jo hyvissä ajoin.

Ystävykset juhlaravintolassa

Suositut juhlapaikat ovat hyvin buukattuja

Vaihtoehtoja juhlapaikoille on paljon. Jo yksistään Helsingistä niitä löytää yli 4 000 erilaista juhlatilaa. Ne ovat kooltaan erilaisia ja sopeutuvat erilaisiin tapahtumiin. Suosituimmat tilat, kuten tanssiravintolat, ympäri maata täyttyvät nopeasti, joten niiden varaamiseen on lähdettävä ajoissa eikä vasta viime tipassa. Hyvä ja ajoissa oleva suunnittelu takaa sen, että saa itselleen sopivan ja mieluisan paikan juhlilleen.

Juhlapaikat on mahdollista käydä katsomassa etukäteen ja näin voi jo kuvitella mielessään, miten juhlaohjelma ja kaikki muukin voi edetä illan tai päivän aikana. Itsellä toki voi olla paljonkin ideoita ohjelman järjestämiseksi, mutta niitä varten on myös tarjolla ohjelmatoimistoja. Nämä tarjoavat ammattitaidolla tehtyä ohjelmaa tarpeen mukaan. Esiintyjäksi voi saada esimerkiksi jonkun julkkiksen ja juhlapäivästä tulee ikimuistoinen.

Juhlaravintolat ottavat ideoita vastaan

Juhlaravintolat antavat paljon ideoita juhlien menuista ja juotavista, mutta ne ottavat vastaan myös asiakkaan omia ideoita. Asiakkaalla voi olla mielessään jokin juoma johonkin tiettyyn kohtaan juhlaa. Siihen hetkeen voi liittyä esimerkiksi puheen pitäminen tai muisteluhetki. Juhlapaikat tekevät kaiken mahdollisen, että asiakkaan juhlat onnistuvat täydellisesti. Viime tipassa on vaikeampi mitään muuttaa, joten siksi kannattaakin edetä ajoissa.

Juhlaravintolat ovat järjestäneet monenlaisia tilaisuuksia, joten heillä on kokemusta esimerkiksi, miten häät ravintolassa on hyvä järjestää. Millaista ohjelmaa juhlaravintolassa voi olla ja miten kaiken kanssa on edettävä. Kuuntelemalla nämä kokemukset pystyy muokkaamaan puitteisiin sopivat juhlat huomattavasti helpommalla. Totuus on kuitenkin se, että häät ovat ravintolassa erilaiset kuin ne olisivat nuorisoseuratalolla. Ikimuistoisia ne ovat molemmissa tapauksissa.

Parhaat Ravintolat

Esittelyssä erilaiset juhlaravintolat

On juhlan aika

Oletko ajatellut, että kevään juhlatarjoilut 20 hengelle järjestyisivät vaivattomasti ravintolassa? Lue lisää juhlatarjoiluista.

Lämmin ruoka sopii juhliin.

Etenkin suurissa tai virallisissa juhlissa tarjotaan usein myös lämmintä ruokaa. Millainen on sopiva lämmin ruoka juhliin?

Loihdi tarjottavat juhlavieraille ja hauska ilta

Järjestätkö juhlat ja mietit paljonko tarjottavaa 30 hengelle? Tarjoamme parhaat vinkit onnistuneeseen tarjoiluun ja juhlamenuesimerkin.

Maukkaita cocktailpaloja

Hyvä valinta ovat cocktailpalat juhliin, kun juhlavieraita saapuu pitkin päivää. Lue lisää, mitä juhlapöytään voi kattaa!