Siirry suoraan sisältöön

Juhlaravintola Bistro Casa Bianca juhlan suunnitteluun

Bistro casa bianca

Suomi elää hyvin eteläosa vetoisesti, joten päätimme aloittaa juhlaravintoloiden esittelyn pohjoisesta. Ensimmäisenä on Casa Bianca Kajaani. Bistro Casa Bianca on varmasti monille kajaanilaiselle tuttu paikka. Sehän tarjoaa maittavaa pizzaa sekä burgereita eikä sovi unohtaa vähän pienempääkään naposteltavaa. Tarjolla on myös catering sekä savuherkkuja, ja juuri näiden takia päätimme tutustua tähän paikkaan vähän tarkemmin. Mielestämme italialaiset pizzat ja amerikkalaiset burgerit kaipaavat rinnalleen BBQ-tarjontaa sekä juhlien järjestämistä.

Mitä Bistro Casa Bianca tarjoaa juhlijalle? Tarjolla on tilat, viihdykettä sekä tarvittaessa jopa astiat. Catering pelastaa siinä tilanteessa, kun omat taidot tai aika juhlien järjestämiseen ei vain riitä. Eikä ole tarpeenkaan hoitaa kaikkea itse, kun tarjolla on ammattimaista palvelua.

Mistä suunnittelu aloitetaan?

Alkuun pitää arvioida, minkä kokoiset juhlat haluaa järjestää. Tiedossa pitää olla suhteellisen tarkasti vieraiden määrä. Juhlaravintolat osaavat tämän jälkeen mitoittaa tarvittavat tilat ja yhdessä miettiä asiakkaan kanssa, mitä vieraille tarjotaan. Välttämättä itsellä ei aluksi ole ajatusta menusta, mutta keskustelemalla sekin nopeasti hahmottuu.

Bistro Casa Bianca auttaa suunnittelussa ja kyseeseen voi tulla minkälainen juhla tahansa. Voi olla häät, syntymäpäivät tai lakkiaiset. Tarjottava muotoutuu oikeastaan sen mukaan, millaisia tarpeita asiakkaalla on ja mitä hän haluaa vierailleen tarjota. Juhlamenun voi myös räätälöidä omien toiveidensa mukaiseksi. Myös erikoistarpeet otetaan aina huomioon.

Huomioitavat asiat juhlia suunniteltaessa

Juhlien järjestäminen on stressaavaa, koska muistettavaa on paljon. Kun suunnittelun aloittaa ajoissa, se helpottaa tilannetta huomattavasti. Listasimme oheen asioita, joita on huomioitava hyvissä ajoin.

  • Lista vieraista, että tiedät vierasmäärän suunnilleen. Huomioi myös lapset.
  • Hahmottele myös budjettia, jossa on kaikki kulut juhla-asuista lähtien.
  • Päätä teetkö mitään itse vai hankitko kaiken valmiina.
  • Pidätkö juhlat kotona vai hankitko juhlapaikan.
  • Koostuuko tarjoilu pelkästään kahvipöydästä vai onko myös ruokaa sekä alkoholia.

Cateringin edut

Casa Bianca Kajaani tarjoaa hyvän palvelun sekä auttaa suunnittelussa. Juhlat onnistuvat ammattilaisten toimesta ja itse järjestäjän stressi vähenee, kun asiat ovat osaavien käsissä. Kaikkea ei todella tarvitse tehdä itse. Hyvin soljuvat juhlat sekä maittava ja hyvin hoidettu tarjoilu auttaa itseäkin pääsemään juhlafiilikseen.

Casa Bianca Kajaani auttaa mielellään juhlien onnistumisessa. Tämän paikan erinomaista palvelua ovat myös savuherkut eli palvi- ja BBQ-kinkut. Nämä ovat tarjoilussa mainio ja mittava lisä. Monet vieraat pitävät siitä, että tarjonnassa on jotakin extraa. BBQ-tyyppinen tarjoilu voi olla juhlassa mukava ja miellyttävä yllätys. Se antaa signaalia, että juhlatarjontaa voi tehdä myös uudella tavalla.